18 Juli

46,0 kg
 
Igår åt jag en alldeles för stor frukost. Låg i sängen och grät mellan elva och två. Köpte italiensk glass i stan. En bägare med två kulor som jag åt hälften av. Sen kunde jag ju lika gärna äta mer eftersom dagen redan var förstörd. Popcorn och choklad. Äckel.
 
Anyway, vågen visade minus 0,2 kg trots mitt misslyckande.
 
Idag har det regnat och åskat hela förmiddagen. Så eftermiddagen får jag väl spendera i soffan med en kopp te. Önskar bara att jag hade lite bra filmer att titta på...
 
 
 
2 kommentarer

17 Juli

46,2 kg.
 
Har sovit ända fram tills nu. Jag mår illa och mitt hjärta slår jätte hårt, kan känna varenda slag i hela kroppen. Usch. Så jag funderar på att äta lite mer idag och imorgon, för på torsdag kan jag inte må såhär. Ja, nu ska jag väl försöka få i mig något så att det inte blir värre. Frågan är om jag får behålla det...
 
0 kommentarer

I've been crushed, I've had enough

46,4 kg. Bmi 15,7.
 
Inatt har jag inte kunnat sova, som vanligt. Jag vet ju att det är för att jag inte äter så mycket, men ja, det är ju värt det.
 
Igår åt jag 25g brieost (vegetabiliskt löpe), 200g mixade jordgubbar och 30g ekologiska gelatinfria vingummin utöver det jag skrev att jag skulle äta. Hamnade under 700 kcal. Lite ångest, men vågen visade ändå minus så jag är nöjd.
 
0 kommentarer