And we will meet again

Nu säger jag farväl för ett tag. Jag mår lite bättre tror jag. Vikten var helt okej, så jag känner en viss lättnad.0 kommentarer

Crumbling

Osammanhängande meningar. Mumlande. Vad var det jag sa egentligen? Du är inte misslyckad. Men jo. Om någon är misslyckad så är det jag. De säger bara att jag är duktig för att vara snälla. Duktig, duktig, duktig. Jag kommer känna mig duktig först när jag har A i alla ämnen. 
 
Det syns att du har gått ner under hösten. Verkligen? Konstigt då att det varken syns på vågen eller måtten. Jag undrar, säger du så för att det är det du tror att jag vill höra? Ord som skulle ha gjort mig överlycklig om det låg någon sanning i dem.
 
Imorgon är det fredag. Första dagen på jullovet. Jag ska plugga, baka lussebullar, kanske göra ett pepparkakshus och stressläsa. Har nämligen två böcker jag lånade i somras som jag ska ta med och lämna tillbaka om en vecka. Jag ska dessutom samla mod till mig och kliva upp på vågen. Det kan vara bra att veta hur stor katastrofen är, så vet jag om jag måste fasta fram till julafton.
 
 
 
 
 


0 kommentarer

Breathing in snowflakes

Underlig förmiddag. Jag hade ett litet samtal med min mentor. Hon är så himla bra, och jag berättade en del jag inte har berättat för någon innan. Glömde dock det viktigaste... Vad beror dimman på egentligen? Ja, det var jobbigt men det känns lite, lite bättre nu. För att hon är den första jag litar på, för att hon lyssnar. Det är egentligen allt som behövs.

Nu är jag även klar med en muntlig diskussion på svenskan och det gick faktiskt bättre än väntat. Tackar Ed Sheeran, kaffet jag drack i morse, viktnedgången och min mysiga tröja för att hjärncellerna fungerar idag.0 kommentarer