Friday

När jag slutade igår blev jag uppfångad av min mentor som undrade lite om idrotten. Jag berättade lite för mycket, men med rätt så få ord. Hela situationen var sjukt jobbig. Jag satt mest och tittade ut genom fönstret, och pillade sönder mina nagelband. Vi kom inte fram till så mycket egentligen, men jag har utvecklingssamtal på tisdag.

Nu väntar en helg fylld av läxor. Det är ju bara en vecka kvar till lovet.0 kommentarer

So hold my hand, I'll walk with you my dear

Veckorna går och jag börjar tröttna på allt som har med livet att göra. För första gången på flera år trivs jag i skolan. Jag har några stycken helt underbara lärare, och på något sätt lyckas jag koppla bort dem jobbiga tankarna när jag pluggar. Att jag för tillfället trivs ganska bra är så otroligt skrämande. Jag är livrädd för att falla, och att fallet kommer så småningom vet jag. Människorna jag tycker om kommer att försvinna. Det händer alltid. Så fort jag har fått träffa en bra läkare, behandlare, skolsköterska eller liknande har personen efter ett tag slutat.
 
Maten går åt helvete. Den här veckan har jag ätit och spytt var och varannan dag. Att måtten har minskat betyder inte särskilt mycket när siffrorna på vågen verkar ha fastnat. Det känns som att jag står och stampar på samma ställe. Det ända jag vill är att bli smal. Visst, jag är inte längre villig att ge upp allt annat i mitt liv, men om jag ska vara ärlig så finns det ju inte mycket annat. Skolan och att vara smal är det enda.
 
0 kommentarer

Monday

Sedan i fredags har jag ätit hur mycket som helst. Säkert över tiotusen kalorier sammanlagt. Det har resulterat i att läxorna har samlats på hög, eftersom det är svårt att koncentrera sig när tankarna snurrar.
 
Imorse åt jag lite pumpafrön och gojibär till frukost. Övervägde att stanna hemma, men kom på att jag hade en del viktiga lektioner idag. På lunchen satt jag och pratade med några. Av någon anledning började det pratas om ätstörningar...
 
A: Du spyr inte längre va?
G: Nej, det är så sjukt äckligt egentligen.
A: Ja, det fastnar liksom bitar i halsen...
E: Jag och A gjorde faktiskt ett sånt där själv test på nätet. Det visade att jag har bulimi och A har anorexi.

Jag satt bara helt tyst, men gud vad jag blir triggad av sånt där...
 
När jag kom hem gjorde jag lite läxor, och sedan tappade jag kontrollen helt. En bit nyttig paj, riven morot, rawbite och fyra bovetekex med chocolate/hazelnut spread åt jag. Det mesta hamnade i toaletten. 
 
 
 
0 kommentarer