I'm back

Nu är jag tillbaka efter en underbar vecka i Frankrike. Jag har ätit massor utan att reflektera så mycket. Önskar att jag hade kunnat stanna där. Någon gång ska jag åka utan att ha en returbiljett.
 
Min kropp är lika grotesk som vanligt, men just nu har jag varken tid eller ork att bry mig. Det får bli som det blir med maten. Igår spydde jag för första gången på en vecka och annars har jag inte ätit så mycket. Hoppas att min upptagenhet får vikten att peka neråt. Jag har så sjukt mycket skolsaker att ta itu med så det är skönt att den här veckan blir så kort.
 
Nu har jag snart ett viktigt prov, och jag håller på att somna. Mina ögonlock känns så tunga. Suck...
1 kommentar

Why would he love me?

Glad påsk. Hoppas alla har haft det bra. Mina dagar har inte varit särskilt trevliga. Jag har haft sönder påskägg, hetsat choklad, ätit sill för att smälta in och slippa konflikter, gråtit i min ensamhet och pratat med en fin kille som tyvärr bara ville en sak. Alldeles nyss svalde jag mina sista ducolax som jag letade efter för ett tag sedan men inte hittade. Måste känna mig tom inför resan. Ser det som ett tillfälle att bryta mia-mönstret jag verkar ha fastnat i.

0 kommentarer

La petite mort

Städar i timmar i ett hopplöst försök att få till en fläckfri tillvaro. Plötsligt kommer jag på att jag inte har tid att ignorera tredjegradsekvationerna längre. Skriver en lista på allt som måste göras innan nästa vecka och allt som kommer behöva göras efteråt. Lyssnar på la petite mort och cap diamant, provar somriga kläder som passade för 7 kg sedan och tänker att jag kanske borde ha tagit blodproven igår ändå. Nu blir det bortförklaringar istället, men det är okej. Allting är, eller borde åtminstone vara, okej. Jag är bara tjock, äcklig, misslyckad och värdelös och trivs inte alls här. Måste bort, långt bort. Tänk att aldrig mer behöva komma tillbaka.
 
 
 
 
0 kommentarer