Misery

Han ringer tio gånger på en eftermiddag. Jag äter hallonpaj fast jag mår illa. Skickar in misslyckade uppgifter, ångrar mig men kan inte trycka på undo. Blottar min själ. Vägrar att inse att den där texten jag skrev handlar om mig själv. Betraktar mina nyckelben i spegeln. Känner mig yr. Fryser. Sätter på ugnen. Dricker vatten och sväljer tabletter. Försöker skölja bort ångesten. Letar musik på spotify. Tappar hoppet om att få träffa A igen. Längtar bort. Längtar efter att få slippa känna. Drömmer om en för dyr höstkappa. Sminkar mig och blir lite nervös inför Frankrike. Operan eller någon liten bar. Filmkvällar och långa dagar utan mat. Läser du? Ytterst osannolikt. Jag är bara paranoid.2 kommentarer

Grey clouds

En blandning av nervositet och ångest. Andfåddhett. Ingen  aptit. Den ständiga känslan av meningslöshet. De uthärdliga dagarna är räknade. Jag borde ta vara på nuet men det är så förbannat svårt. Tankarna går inte att tysta. Orkar inte.
 
0 kommentarer

Oh baby baby, it's a wild world

När det blev lunch igår försökte jag hitta en avlägsen plats att "gömma" mig på. Kommer du inte ihåg vad du lovade oss igår? Fine. Följde med, tog en tallrik och la på några tacochips, en clementin och lite sallad. Plötsligt var allas blickar vända mot mig och min tallrik. Tusen frågor om varför jag åt så lite. Försökte förklara att jag inte var hungrig på ett normalt sätt men paniken lyste nog igenom. Otroligt jobbig situation men det är ändå lite sött att det finns personer som bryr sig. 

Idag har jag pluggat i princip hela dagen. Med min stukade fot kan jag ändå inte ta mig någonstans... Allt känns meningslöst. Ångesten är jobbig. Jävla kropp. Jävla situation.


0 kommentarer