Don't blow this

Vårkänslor, givande konversationer, ett spontant teaterbesök, vitamin well med smak av svarta vinbär, tittande i affärer med två favoriter och Emilio Pucci macarons.

 

Försöker att fokusera på det positiva och ignorera stressen som ligger och gnager i bakhuvudet. Har så mycket plugg att ta itu med, men ibland känns kvällssamtal mysigare. Oroar mig för en vän som visar tydliga tendenser till ätstörningar. Jag känner mig triggad samtidigt som jag själv antagligen triggar min omgivning, vilket är det sista jag vill göra. Åh.

 

 
 
 
0 kommentarer

Cosmic love

Lyckan när ett mejl dimper ner i inkorgen efter att man har gått runt och väntat i en vecka... I övrigt försöker jag hålla uppe fasaden. Fick flera kommentarer om att jag verkade ovanligt glad idag, trots att tårarna inte var långt borta.

 

Efter sista lektionen promenerade jag och köpte glass med två fina. Vi satt i solen och tittade ut över Stockholm och livet kändes fint en liten stund. Sedan promenerade jag tillbaka till skolan, mötte upp E, hämtade hennes hundar och åt middag ute. Lite ångest. Övervägde att spy men distraherade tankarna med annat. 

0 kommentarer

Holding up

April, april. Tröttheten tar ut sin rätt och jag är något sliten. Plugg, lunchdejter och nattliga samtal går före mina tidigare försök att bryta negativa mönster. Det blir som det blir. Vissa dagar går jag till sängs men en hunger som skär genom kroppen, men som samtidigt känns som en fristad. Andra dagar proppar jag i mig naturgodis och sushi som sedan på ett eller annat sätt måste kompenseras. 

0 kommentarer