Mercredi

Jag är som vanligt trött/illamående/eländig. Saknar att spy. Behöver närhet. Jag känner mig så sjukt isolerad och ja, jag har själv försatt mig i den här oerhört tråkiga situationen... Vill hetsa mini cupcakes och spy för att få tillvaron att fungera lite bättre. Vill inte att frätskadorna på tänderna ska bli värre dock.
 
Ska snart lämna skolbyggnaden och hämta en bok hos M. En questbar till middag? Kanske... Sedan måste jag plugga hela kvällen/natten. En konsekvens av att skjuta upp essäskivandet till dagen innan första deadlinen. Duktigt, otroligt duktigt.
0 kommentarer

In the dark in need of light

Efter ännu en sömnlös natt började jag dagen med att äta chocolate spread direkt ur burken (utan att spy efteråt) för att sedan kämpa mig till skolan i snövädret. På vägen träffade jag S. Fina S. Vi tänker lite olika men jag gillar honom, kanske mer än jag gillar någon annan här.

 

Och idag är det fredag. Undrar hur veckan kunde gå så fort… Det positiva med helgerna är att jag slipper frysa (om jag inte av egen vilja väljer att gå ut dvs.), men samtidigt har jag för det mesta massa prestationsångest. Jag ”får” inte göra något annat än att plugga. Om jag inte är produktiv exploderar ångesten och det slutar med att jag bara ligger och skakar och inte får något gjort, vilket resulterar i mer ångest. Det är en ond cirkel som inte går att göra något åt. Jag måste få A i alla kurser den här terminen…

 

Imorgon fyller C år. Önskar att jag fick fira med honom.

 

1 kommentar

Lay me down in your ocean

Januari. Jag har ingen ork kvar, men måste ändå fortsätta framåt. Jag är färdig med verkligheten. Vill fokusera på drömmarna. Nya facebook-vänner, smalte och Gunshot. Jag krymper. Adieu. 
0 kommentarer