Février

Trivs du?

Som vanligt klistrar jag på ett leende och rabblar upp den ytterst korta,men ändå tillräckliga, listan över det som är bra. 

Intressant ämne! Fick ni välja helt fritt?

Vi vet båda två att du vet. Det är bara så mycket lättare att inte yttra det högt. Det är meningslöst och skulle inte göra någon skillnad. Jag fortsätter att tacka nej och har inga vettiga svar när omgivningen frågar varför. Bekymrade blickar talar sitt tydliga språk. Ni vet, men det spelar ingen roll.
0 kommentarer

Love give me love

Avbokar. Ombokar. Vill inte. Längtar efter hans uppmärksamhet. Tanken på att det aldrig kommer att bli mer än det är just nu är smärtsam. Irriterar mig själv med att tänka på att vi var nära för mindre än ett år sedan men att jag inte förstod och tog vara på det fina.
 
Igår
Innocent smoothie
Sojalatte
En Bounty
1 dl havreyogurt, weetabix & äpplemos
En skiva rostat rågbröd m. jordnötssmör
 
Idag
Sojalatte
En påse läkerol yup
Blodapelsinjuice, finncrisp, hummus
Fyra rader choklad
Havreyogurt, weetabix & äpplemos
 
0 kommentarer

Leave me to dream

I torsdags höll jag på att gå under av ångest. Igår svävade jag på rosa moln. Kontraster. Vet inte om jag uppskattar dem... Om inte S hade funnits där vet jag inte vad jag hade gjort. Han får mig att känna mig trygg. C'est tout. 
 
Ikväll har jag ignorerat högen av plugg och istället letat hotell och ätit macarons. Det ena gav resultat, det andra kanske var mindre smart. Den där läkartiden som kändes som evigheter bort visade sig vara ganska snart, om mindre än två veckor. Det är ytterst nödvändigt att jag går dit och det är faktiskt inte äs-relaterat, men av erfarenhet vet jag att vägning brukar komma på tal. Jag har inte vägt mig sedan i maj. Då hade jag hetsat/spytt i princip varje dag i ett halvår och vågen visade min högsta vikt någonsin. Mycket har hänt sedan dess, men jag  är långt ifrån smal och livrädd för allt över 49 kg (som också är för mycket).
0 kommentarer