My premonition of the world comes to me

Har hittat ett lugn i tomheten. Tänker att sommaren nog blir bra trots allt och att den kommande veckan går att ta sig igenom. Jag är till och med peppad. Funderar på att mejla C och fråga om jag kan komma dit någon gång senare, i vinter. Behöver en morot, behöver träffa mina favoriter, behöver värmen. 
 
+
Innocent smoothie
Nutrilettbar
Cashewnötter
Nio bitar sushi
 
0 kommentarer

I'm everywhere, if you're alone

Kristihimmelsfärd och jag längtar bort. Fyra dagars ledighet och ångest som gnager under ytan fungerar inte. Tomheten hinner ikapp. Äcklas över min kropp och att jag har låtit det gå såhär långt. Kan inte plugga i brist på koncentration, vilket i sin tur gör att jag känner mig ännu mer ångestfylld. 
 
Sommaren är på väg och jag känner kanske mer än någonsin att jag inte vill att dagarna ska bli längre, ljusare. Paradoxalt nog har jag levt för det som kommer, snart, om lite drygt en månad. Energin är återigen som bortblåst och jag vill försvinna till en plats där man bara kan vara, utan krav. 
2 kommentarer

Take the time and the space

+
Latte & frukostmacka
Isbergssallad, quinoa, gurka & knäckebröd. 
Mars. 
Två proteinbars.
Linsgryta.
En halv jordgubbe.
 
Ett misslyckat försök till ett något "hälsosammare" ätande. Att äta regelbundet resulterar i äckelkänslor och fysiska obehagskänslor. Har med andra ord mått illa hela kvällen/eftermiddagen och längtat efter att få spy. Vet inte om jag faktiskt har ätit något konstigt eller om det är inbillning. I vilket fall får morgondagen bli en sorts kompensationsdag, dvs. så få kalorier som möjligt, om ens några. Blir så trött på mig själv och min vidriga kropp. 
 
 
0 kommentarer