23:26

I lördags träffade jag som sagt M och D för att plugga. Köpte ett vinrött nagellack efteråt som går hand i hand med min höstliga smala vision av mig själv som aldrig riktigt tycks bli verklighet. Drack lite för mycket kaffe och alkohol och hamnade i någon sorts ledsam sinnesstämning framåt kvällen. Sov med andra ord inte särskilt bra. Drömde om en öde strand och hundratals stridsflygplan som for förbi på himlen. Dystert.

 

Idag har jag pluggat i x antal timmar. C'est tout. Har inget kvar att göra ikväll. Måste till skolan och hämta lite böcker imorgon för att kunna fortsätta. Lär bli en problematiisk natt. Vad gör man när man varken kan plugga eller sova?

0 kommentarer

Always floating in the air

Har haft en helt okej fredag för ovanlighetens skull. Lite trist bara. Åt lunch med gänget och nu sitter jag ensam på min vanliga pluggplats och ska väl börja avsluta skrivandet. Ska träffa C så får fortsätta ikväll. Pauser är nödvändiga har jag insett.

 

Imorgon ska jag förmodligen träffa bästa M för en pluggdejt. Hon har så fullt upp nu för tiden att vi aldrig hinner ses. Sällskap och plugg i kombination är nog den bästa medicinen mot känslan av meningslöshet! To be honest är jag mest rädd för ensamheten och dess förmåga att transformera en. 

0 kommentarer

So tell me you love me, even though you don't love me

Potential. De höjer oss till skyarna. Jag säger att det inte är något annat än tur och skrattar bort det hela. Vad är definitionen av duktighet? Alla nya begrepp gör mig snurrig men utmaningar är bra, speciellt när de leder till uppmärksamhet. Inte för att jag förtjänar det. Men jag älskar att S ger mig de där injektionerna av motivation. Hon är så snäll och jag förtjänar none of it.  

 

Ska bege mig hemåt snart. Mitt huvud behöver en paus. Min kropp behöver energi. 

0 kommentarer