I couldn't care less

Trött, frusen och illamående som vanligt. On a positive note åker jag till Lund snart. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Längtar efter att skriva ett överaskande meddelande till N. Darling, jag är i Lund. Vill du ses? Så länge njuter jag av att det regnar och är grått ute. Det tillåter liksom att man ser allmänt messy ut. 
 
Igår bollade jag idéer med V och kände för en stund att jag blev lite klokare. Hon tipsade om açaipulver så nu kanske jag äntligen orkar prova. Hade även en liten reunion med S och sen träffade jag några vänner. Det gick sådär. Kände mig frånvarande och utanför utan att på något sätt vilja vara på insidan. Vill ha energigivande konversationer och besök på nya intressanta mat- och fikaställlen. Inget av det har vi gemensamt. Gick därifrån och kände mig ovanligt låg. Kom hem, åt bönpasta (standard), pluggade lite och la mig i sängen alldeles för tidigt och i ett upptrissat tilllstånd. Somnade tillslut men vaknade några timmar senare. Åt äpplepaj och tittade på nåt avsnitt av PH mitt i natten. 
 
Nu är filosofin slut för den här veckan. Frågorna var riktade till mig. Så relevanta frågeställningar. Längtar efter näring och skarpa nyckelben som vanligt. Ibland börjar jag nästan gråta av hunger. Patetiskt. 
 
 
0 kommentarer

Sapés

Ny kurslitteratur och engelsk retorik. Biblioteksgodis. Träffade B innan gårdagens föreläsning. Det var ingen överraskning direkt, men kul att känna någon. Nu längtar jag tills jag har bockat av allt på min lista och kan ta helg. Inte för att helger är särskilt speciella nu för tiden. Längtar efter närhet, någon att hålla i handen och att känna mina vassa höftben på morgonen. Saknar S. Fick en kram för tre veckor sedan. Det räcker inte. Vill ha honom nära. Patetiskt kanske, men jag bryr mig inte. Vill ha någon som tror på mig när jag själv tvivlar. Det är svårt att dra upp sig själv när man har fastnat i fel tankemönster. Ska fortsätta med slipandet på illusionen, för det är allt som existerar just nu. 

 

 

0 kommentarer

And sometimes in your eyes I see the beauty in the world

Igår hade jag min första föreläsning i matematik. Det var inspirerande och skrämmande på samma gång. Ett helt fantastiskt universum väntar på mig. Efteråt promenerade jag till tunnelbanan i höstsolen, fängslad av det vackra. Satt uppe till klockan ett på natten och renskrev anteckningarna och fortsatte sortera mina framtidstankar. Vill så mycket att allt blir förvirrat. Vaknade tidigt och åt kikärtsmakaroner med chilitomatsås till frukost. M gav mig en underlig blick när hon kom ut i köket, men I couldn't care less. Tänker på Darling River och att det är en hårfin gränst mellan undergång och genialitet. Fortsättning följer osv. 
0 kommentarer