Les

Fredag. Hade en ovanligt produktiv förmiddag och sen åt jag lunch med U och O. Fördrev några eftermiddagstimmar och åkte hemåt igen. Fick ett mejl från finaste K. Tänkte på Darling River och dagarna på stranden i Palavas-les-Flots. Saknar. Varför var jag tvungen att flytta tillbaka?

 

I helgen ska jag plugga och fasta (gröna juicer ftw). På måndag börjar mitt nya liv.  

0 kommentarer

Intro

Dessa eviga monologer. Jag rycks mellan ren och skär ångest och sprudlande lycka. Det kommer att ordna sig, hoppas jag. S sa att vi ska hålla kontakten. Hon är så jäkla fin!

 

Däckade vid sex och snoozade till åtta. Drömde om att stipendierna delades ut och att jag inte vad bland de bästa. Har varit helt borta de senaste timmarna. Formulerat mejl och druckit grön juice. Älskar att saker händer, men blir paralyserad av skräck inför allt som väntar. Åh, livet alltså. Monologerna fortsätter.

0 kommentarer

Intacto

Återigen en blek reflektion som tittar tillbaka i spegeln. Puffy eyes har fått en ny definition. I eftermiddags kände jag att min stund vad kommen. Darlings, det är vad prestationsångest gör med mig. Grät literally hela eftermiddagen och jag var inte ens ensam. Allt känns som en lucka nu. Somnade när jag kom hem vid fem och vaknade vid halv nio och trodde att det var morgon igen. Jag ser inte fram emot morgondagen. Vill glömma mig någonstans där ångest inte existerar. 

0 kommentarer