Jeudi

Klockan är åtta på morgonen och vi dricker te under tystnad. Han ler lite överlägset. Jag är för trött för att orka hålla igång en konversation. De tomma kondomförpackningarna på nattduksbordet spökar. Inte för att det kom som en speciellt stor överraskning. Inte för att det nödvändigtvis förändrar någonting mellan oss. 

 

Vi dansar i hans vardagsrum. Han drar mig tätt intill sig och det pirrar till i magen. Jag snurrar runt, runt, runt, och utbrister förvirrat att jag nu är redo att åka till Spanien. Han fångar mig i sin famn och säger att jag inte behöver vänta till Spanien. Och sen drunknar vi i ett hav av kyssar. 

 

Vaknar mitt i en mardröm. Det är mörkt och han sover. Jag kryper tätt intill honom och han vaknar till, tar min hand och så somnar vi så. 

1 kommentar

U like me

Träffade Maxime och drack rött vin. Han var så himla söt. Vi har förvisso lite kommunikationssvårigheter, med tanke på att min förmåga att delta i konversationer på franska inte riktigt lever upp till förväntningarna, men det var trevligt ändå. När jag kom hem stod P och lagade mat och K, som hostade en fest jag var på för ett tag sedan, var här. Situationen blev lite stel eftersom jag har undvikt både P och C sedan jag kom tillbaka från Schweiz. Har helt enkelt inte orkat vara social och det får såklart konsekvenser. Måste klura ut hur jag ska ta mig ur den här svackan. Allting var så bra i december och nu känner jag mest att jag vill härifrån, som om mitt antal fina stunder i den här staden är förbrukade... (Det är bara en svacka. Egentligen är det här mitt happy place.)

 

+

Tortilla chips och tomatsalsa.

Compote (typ äpplemos med hallonsmak), falafel, pistagenötter, äpplekex. 

Ett glas rött vin. 

1 kommentar

Premier jour

Första dagen tillbaka på universitetet är avklarad och jag är fullkomligt utmattad. Ifrågasätter vad jag gör här, varför jag inte stannade i Schweiz osv. Det kanske blir bättre snart. Trivs bara inte alls just nu... Skulle egentligen ha träffat V och J för pizzamiddag och Maxime för en drink med hans vänner. Ställde in allt dock. Orkar bara inte ikväll. 
 
 
+
 
En avokado. 
Knäckebröd med jordnötssmör. 
Tortillachips och tomatsalsa. 
 
 
1 kommentar