Firebird

Sitter i min fina AirBnb-lägenhet i Madrid och skriver klart jobbet. Det har både snöat och regnat i princip hela tiden sen jag kom hit igår eftermiddag så förutom att jobba har jag mest spenderat tid på caféer och i affärer. Köpte en svart klänning på & Other Stories trots att jag verkligen inte har råd att spendera pengar på materiella ting i nuläget. Tänkte att den kunde vara bra att ha om jag mot förmodan får följa med V till Sydafrika i höst. Just in case liksom. I vilket fall är det en användbar klänning som både kan användas till vardags och kläs upp till finare tillfällen.

Igårkväll åt jag en veganburgare till middag, men eftersom jag redan spenderat mer än tillräckligt fick det bli chips för 1€ idag. I vanliga fall är chips en källa till ångest men när det är det enda jag äter och jag dessutom befinner mig på resande fot är det okej.

Imorgon åker jag tillbaka till Frankrike för att kanske åka tillbaka hit till Spanien på söndag eller måndag. En bekant från Sydkorea, som jag träffade i Belgien förra året och som för närvarande pluggar på Brown (!), kanske är i Barcelona samtidigt. Vi får se.

Update: Mår så jävla illa. Dålig timing att bli magsjuk. Väldigt dålig timing.

1 kommentar

Hets

Har hamnat i en matmässig svacka, vilket just nu innebär att jag i ett par dagar knappt äter alls för att sedan hamna i hets-mode och inte kunna sluta äta. Jag är ju dock bara en fattig student, som dessutom kommer att flänga runt lite i Europa de närmaste veckorna, så min hetsmat är inte så äventyrlig som den brukade vara. 
 
+
En påse chips
Äpplemos
En burk kikärtor
10 fikonkex
1 kommentar

Félix

Sitter i hans kök i en svart stickad tröja med polokrage, dricker te och tittar ut i trädgården. Det blåser ute och han övar på sin gitarr.

 

Några oskyldiga drinkar och pommes frites på Chez Félix igår kväll förvandlades till något lite annorlunda. Tror att någon spetsade en av mina drinkar för jag var helt borta ett tag. Minns att jag stod ute på Ks balkong med N och pratade om den brittiska kungafamiljen klockan två på natten. Tillslut skjutsade E hem oss men jag skrev till P och fick honom att hämta mig. Natten slutade på hans badrumsgolv. Rummet snurrade och han undrade om jag hade tagit något för mina pupiller var tydligen väldigt förstorade. Sen fick han mig att komma och lägga mig i sängen trots allt. Låg och skakade av frossa ett tag innan jag tillslut somnade. Vaknade några timmar senare och satte mig i köket iklädd bara underkläder och skrev till A. Sov sedan hela förmiddagen och mitt på dagen skjutsade P mig till spårvagnen. Gick förbi thai-stället vid la Comédie och köpte fried rice med tofu, ananas och jordnötter på vägen hem. Resten av dagen har jag spenderat i sängen… 

0 kommentarer