Firebird

Sitter i min fina AirBnb-lägenhet i Madrid och skriver klart jobbet. Det har både snöat och regnat i princip hela tiden sen jag kom hit igår eftermiddag så förutom att jobba har jag mest spenderat tid på caféer och i affärer. Köpte en svart klänning på & Other Stories trots att jag verkligen inte har råd att spendera pengar på materiella ting i nuläget. Tänkte att den kunde vara bra att ha om jag mot förmodan får följa med V till Sydafrika i höst. Just in case liksom. I vilket fall är det en användbar klänning som både kan användas till vardags och kläs upp till finare tillfällen.

Igårkväll åt jag en veganburgare till middag, men eftersom jag redan spenderat mer än tillräckligt fick det bli chips för 1€ idag. I vanliga fall är chips en källa till ångest men när det är det enda jag äter och jag dessutom befinner mig på resande fot är det okej.

Imorgon åker jag tillbaka till Frankrike för att kanske åka tillbaka hit till Spanien på söndag eller måndag. En bekant från Sydkorea, som jag träffade i Belgien förra året och som för närvarande pluggar på Brown (!), kanske är i Barcelona samtidigt. Vi får se.

Update: Mår så jävla illa. Dålig timing att bli magsjuk. Väldigt dålig timing.

1 kommentar
Daniella 🌙

Svar: Åh ja men precis! Jag lägger lätt £15 på godis osv en månad så för mej blev det en motivation till att inte köpa hets. Chips eller My Little Box liksom?! Ska nog börja med Birchbox igen med då jag får så mycket roliga krämer och smink jag aaaldrig skulle fått för mej att testa annars.

Svar: Smart ju! Kanske ska testa samma taktik. Lägger fortfarande alldeles för mycket pengar på hetsmat. Mycket roligare med smink, krämer och annat smått och gott ju!
aname.blogg.se