Beautiful girl, I guess you were never really meant for this world

Filmer fyllda med vackra ord, perfekta människor och tragiska händelser. Så kan man spendera en aningen meningslös fredag. Tanken var att jag skulle fasta. Istället har jag ätit lite agave-sötat äpplemos och några tuggor alldeles för söt paj. Otroligt misslyckat ja, men jag försöker tänka att det är okej. Sista dagen i februari får vara dålig för jag har förhoppningsvis en bättre månad framför mig. Jag ska nå mina älskade fyrtiofem.
 


1 kommentar

Connect your body to my illness

Torsdag kväll. Jag letar förgäves efter mina små dulco piller som jag var säker på att jag hade kvar. Bara några stycken, sparade inför en nödsituation. Men jag hittar dem inte och allt gör så fruktansvärt ont.

 

 
5 kommentarer

Living in ruins of the palace within my dreams

Jag försöker fylla dagarna med skoluppgifter och annat nödvändigt. Små fem-minuters pauser för att äta mina små safe-food måltider och Top Model om kvällarna. Resten av tiden måste jag hålla mig ockuperad. Allt för att slippa tänka. Effektivitet, fin musik i bakgrunden och så få kalorier som möjligt verkar vara ett bra recept för att hålla tankarna i styr. Och det har fungerat hyfsat bra fram tills nu. Jag har liksom tappat orken och då blir det som det blir. Jag står inte ut men kan inte göra annat än att vänta. På måndag väntar ännu ett samtal som kanske får saker och ting att kännas lite bättre. Hoppas.

 

 
 
2 kommentarer