Clever Cookies

På väg hem från skolan köpte jag glass igen. Clever Cookies har blivit en favorit. Jag åt hela burken och spydde. 

Ska äta lite sötpotatissoppa till middag nu och ta tag i läxorna...1 kommentar

Sunday

Nu har jag snart tagit mig igenom två ytterst meningslösa dagar. Jag har sovit, hetsat, stoppat fingrarna i halsen och druckit litervis med kaffe. Jag är ganska trött på livet faktiskt. Trött på allt. Jag vill bort, bort, bort. Till någon fin plats på andra sidan jordklotet. Jag vill känna mig levande igen...
 
Ska nog återgå till att titta på PLL. Jag längtar lite tills imorgon. Inte för att jag kommer orka göra bra ifrån mig, men för att det inte går att äta när man är i skolan. Jag måste få känna mig tom. Empty is pure, starving is the cure.
 
 
0 kommentarer

Ensam

- Du sitter alltid ensam...
- Mhh...
 
Tänkte stanna hemma idag men eftersom jag har så dålig självkontroll åkte jag till skolan ändå, bara för att göra det omöjligt att äta. 
 
Igår åt jag cirka 900 kalorier. Idag har jag tuggat två tuggummin, men klockan är bara halv tolv. Funderar fram och tillbaka på om jag ska äta något när jag kommer hem, och vad isåfall. Mia skriker efter glass. Ben & Jerry's. Det är ju ändå så lätt att spy... 
 
 
Imorgon är det tänkt att jag ska på födelsedags lunch, men jag stannar nog hemma istället. Jag vill gömma mig under den varmaste mysigaste filten, äta glass, spy och dricka kaffe tills hjärtat slår så fort att det inte går att vara ledsen längre.
 
 
 
0 kommentarer