Cocoon

Värdelös måndag... Men jag är lyckig. För att livet är så himla vackert här och nu. Har så mycket att se fram emot den här veckan. På onsdag ska jag träffa C och gå till mitt favoritgalleri och på kvällen sova hos P. På torsdag invigs julmarknaden så då har vi äntligen en ursäkt för att dricka vin chaud. Helgen är lite oklar än så länge. H kommer tillbaka från Paris och S ville kanske komma över och ha filmkväll här. Hoppas på att göra någonting med P, kanske åka till Saint-Guilhem som jag har längtat efter i månader. Eller dansa. Med honom den här gången. 
 
Ska fortsätta att klunka kaffe så att jag kan plugga inatt. Det har aldrig varit mer nödvändigt än nu. Eller det kanske är en överdrift, men det är viktigt och jag tenderar att prioritera annat. 
 
 
 
0 kommentarer

Weekend vibes

Igår tog jag en busstur till en liten stad i närheten av Pyréenerna. Drack en kopp varm choklad och åt en brioche till lunch och promenerade hela dagen. När jag kom tillbaka hit på kvällen var jag alltså rätt så sliten, men jag fick ändå för mig att ta en liten promenad och titta på vinmarknaden som har hållits nu i helgen. När jag går omkring där knackar någon mig plötsligt på axeln. P. Plötsligt står han där. Vi som inte har setts på flera veckor. Han var med sina vänner och vi hälsade bara lite snabbt. Skyndade mig därifrån och gick hem och bytte om. Träffade S vid operan, tog en promenad och gick till ett nyöppnat ställe och dansade lite. Drack en desperado och förvånades över hur liten världen är när J plötsligt står och dansar precis brevid mig. Tröttnade dock efter tag och skrev till P. Han var på nåt ställe lite längre bort. Slutade med att jag tog spårvagnen dit och hängde med han och hans vänner en stund. Vi drog vidare till en klubb som verkade intressant men där vi blev nekade. Så jag och P åkte hem till honom istället. Vi drack grönt te och pratade innan vi gick och la oss. Vaknade vid elva på förmiddagen idag, världen glittrade igen. Som jag har saknat honom, oss. 
 
Nu ska jag försöka plugga lite. Om några timmar ska jag träffa Y och äta middag. Mys. Fantastisk helg. 
 
0 kommentarer

Inferno

Försov mig imorse och missade de första två timmarna på universitetet. Träffade E på spårvagnen och pratade om lite allt möjligt. Åt lunch med Y och en vän till honom. Dock var lunchen en stor besvikelse och jag kastade i princip allt. Hade sedan litteratur innan jag åkte hem för att lämna lite saker och ringa M. Vi diskuterade mina dilemman innan jag gick till Poly för att försöka fixa ett bibliotekskort. Det misslyckades men T och I skrev och sa att de var i närheten så jag träffade dem på Pauls och drack te. När vi hade promenerat en bit längs vattnet gick jag hem och pratade äntligen med C om boendesituationen. Det gick bra och jag stannar troligvis här. Hon sa dock att hon oroar sig för att hon aldrig ser mig äta... Vid niotiden promenerade jag till operan och mötte upp V, J och S. Vi tog en drink och gick på bio...
 
Rörigt. Väldigt rörigt. Men nevermind. 
0 kommentarer