Plus tard

Nere. Det uppstår hela tiden nya problem. Är utmattad och varm. Väntar på meddelanden som kan få saker och ting att klarna lite. Rien, rien. Nånting skaver, gör ont. Vill inte riktigt någonting. Inte vad vi förväntade oss kanske. Ingenting fungerar. Jag fungerar inte längre. I'm done with it all.
0 kommentarer

Mercredi

Framsteg? Pas du tout. Ska iväg och titta på ett boendealternativ och förhoppningsvis ta det. Sen ska jag sätta mig i jardin des plantes och läsa. Ikväll ska jag träffa P. Kanske. Han lovade mig en kram. 
0 kommentarer

Deuxième

Hej igen. Från ett nytt rum i en ny lägenhet i södra Frankrike. Stundtals ifrågasätter jag vad jag egentligen gör här, så långt ifrån alla jag känner. Ingenting är ordnat och jag har inget stabilt ställe att bo på. Att P finns gör visserligen situationen lite bättre men vi har inte träffats på flera veckor. Vill bara återvända till den där kvällen när han höll om mig och verkligheten runt omkring fullkomligt försvann. Café de la mer. Paret jag bor hos nu är också väldigt trevliga, men jag känner mig ensam. Behöver närhet. Igår kväll frågade C mig om jag ville ha en kopp te och frukt och så gjorde hon iordning det till mig. Dagarna som kontrollfreak är över, men när jag är nere drar jag omedvetet ner på ätandet. Je sais pas. 
1 kommentar