Stumbling

Sportlov. Ett evigt ätandes av veganska banana pancakes. Tjockiskänslor. Pluggdejter. Planerande av sommaren. Utökande av saker-att-upptäcka-i-Paris-listan. Trötthet. Ångest. Plugg. Skuldkänslor. Osv. 
 
Imorgon ska jag jobba och leva på kaffe. Orkar inte med min eventuella viktuppgång. Vill krossa vågen så att jag slipper tänka på att jag borde väga mig. Om drygt en månad har jag en läkartid och vägning kommer väl troligtvis på tal. Merde.
0 kommentarer

There's a conclusion to my illusion

S är bland de finaste människorna jag vet. Försöker hopplöst slå bort tankarna. Så förbjudet. Längtar ständigt efter att han ska se mig och hittar på diverse ursäkter för att bara få vara nära. Ibland finns han där med sina fina ord och kramar, ibland får jag en helt annan känsla. Så rädd att han ska försvinna.
0 kommentarer

Sparks will fly, they ignite our bones

Turbulenta dagar. I fredags fick jag någon sorts ångestattack i skolan. Väldigt obehagligt. Blev ombedd att ta en taxi hem, men jag envisades med att stanna kvar och fullfölja dagen. Senare, på kvällen, brast det igen. Morfars sverigedemokratiska idéer gör mig illamående. Resultat: min juice-middag hälldes ut och jag skyndade mig gråtandes ut i mörkret. I brist på fantasi och annat gick jag och såg Fifty Shades innan jag åkte hem och kollapsade i sängen. 
 
Helgen har varit okej. Trots skolstress och jobbiga telefonsamtal har jag försökt fokusera på att andas. Alla hjärtans dag till ära tog jag en sväng förbi Ladurée, för guess what, man går inte upp i vikt av några macarons. 
 
 
0 kommentarer