Dead fish

Idag har jag legat i sängen och mått illa hela dagen. Bieffekt av gårdagens hetsande. Borde packa men vill inte prova kläder när jag inte har tränat på flera dagar och har ätit okontrollerat i två dagar. Vill knäppa med fingrarna och få all kroppsångest att försvinna. 
 
 
 
 
 
1 kommentar

Petit

Trots haschdimman verkade han lycklig på något sätt. Vi väntar bortom horisonten. Älskar, saknar och förundras över livets oförutsägbarhet. Den där dimman var förmodligen lika tjock som det lager fett som har etsat sig fast på kroppen min. Svält är inte rätt väg att gå, även fast det lockar. Livet väntar inte i evigheter. 
 
 
1 kommentar

Melanie

Stockholm susar förbi utanför tågfönstret. Ett provisoriskt guldhjälta på handleden får symbolisera det fina sköra. Soon chérie. Lämnar staden ett tag och kommer tillbaka när sommaren börjar övergå till höst, förhoppningsvis full av inspiration för att klara månaderna utan själslig näring. Alla försvann. Inga nya förväntningar, merci.

Ångestkvällarna blir fler. Saknar tryggheten fast den fortfarande finns kvar. Ingen aptit, ingen lust att vistas bland folk. Tittar över axeln när jag går över öppna ytor. Personer en försöker undvika finns överallt. Längtar till anonymiteten i Paris. 

1 kommentar